Зірковий ведучий здивував правилами користування ґаджетами та соцмережами для своїх синів

А також поділився, чим у родині замінили смартфони та планшети

Зірковий тато Григорій Решетник зізнався, як обмежує своїх дітей у використанні мобільних пристроїв, - пише НВ.

Ведучий телеканалу СТБ Григорій Решетник – батько трьох синів.

Його діти займаються спортом, добре навчаються та мають багато захоплень. Телеведучий зізнався, що це не в останню чергу завдяки тому, що вони з дружиною обмежують синам користування гаджетами.

Ми вирішили якнайдовше відтягувати момент появи гаджетів у наших дітей. Розуміємо, що не зможемо повністю позбавити їх можливості користуватися телефоном чи грати в різні ігри, але якщо можна трохи відтягнути цей процес, то чому б ні, — ділиться Решетник.

Ведучий розповів, що їхньому синові Ванюші дев'ять років, і він досі без телефона.

Звичайно, він каже, що у всіх навколо є гаджети, а в нього немає, але ми спокійно питаємо: Навіщо тобі телефон? Пояснюємо, що ця річ необхідна для певних завдань, а не просто так. У той же час, не обмежуємо на 100%. Є чіткі правила та традиції.

 

Мультфільми синам Решетника дозволено дивитися годину на день. У вихідні – кілька годин. В ігри на телефоні або планшеті протягом тижня вони не грають, це функція вихідного дня – від пів години до години.

Григорій Решетник із дружиною намагаються прищепити синам розуміння, що іграшки – окремо, а телефон – це, швидше, техніка для роботи.

Ми підтримуємо той факт, що сучасні діти не обійдуться без технологій та мають вміти користуватися ними. Але водночас малюкам слід свідомо розуміти, що телефон не іграшка, а корисний гаджет. Тому дотримуємося думки: що пізніше він з'явиться у дитини, тим краще.

Щодо соцмереж — вони мають плани зареєструватися там і навіть завести свій YouTube-канал. Але поки що це просто легка розмова, адже немає телефонів.

Такою є наша позиція! - каже телеведучий.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень