Анекдоти втратять актуальність: рівнянам видаватимуть електронні рецепти на ліки

А не рукописні

З дня на день у медзакладах Рівного розпочнуть запроваджувати електронну документацію. В першу чергу, в електронний вигляд переведуть медичні картки пацієнтів. Зараз чекають на спеціальну програму, яка дозволить це зробити. Вона має надійти зі дня на день. А згодом електронними будуть рецепти і лікарняні.

Детальніше розповів начальник міського управління охорони здоров’я Віктор Іськів:

У квітні цього року електронні рецепти будуть спочатку по цих медикаментах, що по програмі «Доступні ліки». Тобто уже зникне оцей анекдот про лікарський почерк. Тому що коли з’явиться електронна медична картка, електронний рецепт, електронний лікарняний, лікарі ніде вже писати не будуть. Це спростить життя як лікарям, так і пацієнтам. І, відповідно, це зекономить багато часу.

За словами Віктора Іськіва, заклади Рівного до запровадження електронної документації готові, комп'ютерами забезпечені, під’єднанні до мережі інтернет.

Віктор Іськів каже:

Я сам працюю на півставки лікарем і знаю, як багато часу займає оформлення медичних документів. І коли вони стануть електронними, буде значно скоріше це все робити. І буде значно зручніше, бо пацієнт не буде зі своєю карткою носитися, бо буде приходити до будь-якого лікаря. Лікар входитиме у систему і в нього будуть всі записи суміжних спеціалістів в електронному вигляді з усіма обстеженнями.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень