Американців лікують СМС-ками

В канадському штаті Північна Альберта з'явилася незвичайна служба, метою якої є створення гарного настрою у місцевого населення. Для цього використовуватимуться СМС позитивного змісту, що надсилаються кожному зареєстрованому на сайті. Передбачається, що створення сервісу допоможе в першу чергу людям з проблемами психічного здоров'я, з депресіями і підвищеною тривожністю.

Водночас, головною передумовою початку роботи служби зростаюча кількість самогубств у Північній Альберті - за 2015 рік зростання склало близько 30 відсотків. А її перевагою стане оперативна підтримка пацієнтів, на відміну від, наприклад, прийому фахівцем


Багато учасників проекту вже відчули на собі його позитивну дію. Хоча, природно, позитивні СМС не скасовують іншого лікування. Однак за допомогою невеликих текстів, що поліпшують настрій, жити людям з серйозними психологічними проблемами стає легше. І ще один сервіс, що пропонує налаштуватися на позитив, буде зовсім не зайвим для їхнього порятунку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень