Американка продає власне п*рдіння в банках за 1000$ і так «запрацювалася», що потрапила до лікарні (ФОТО)

Принаймні «гроші не пахнуть» (с)

Зірка популярного у США реаліті-шоу Стефані Матто вирішила заробляти на власних пуках.

31-річна американка почала продавати  власні гази, випускаючи та закупорюючи їх у баночках. Вартість товару часом сягала 1000 доларів за штуку й навіть сама Стефані була здивована, що люди готові платити за це такі гроші.

Загалом Стеф «нап*рділа» на 200 тисяч доларів, пише видання «The Rolling Stone».

За посиланням є велике інтерв'ю англійською

Для більшої продуктивності вона перейшла на дієту з бобів, яєць і тушкованої капусти. А коли з’ясувалося, що покупці люблять, щоб запах був міцнішим, додала до свого раціону протеїнові коктейлі

Однак «виробництво» виявилося шкідливим і нещодавно Стефані потрапила до лікарні з болями у грудях. Вона пояснила медикам, що за два дні пукнула 97 разів. Тож, на її думку, після такої напруги у неї стався інсульт.

 

Лікарі заспокоїли, але й дали настанову: біль у грудях почався через надлишок газів у її кишківнику, дієту й надмірний тиск на травну систему, тому надто захоплюватися п*рдінням – шкідливо для здоров’я.

Але Стефані знайшла вихід: тепер вона продає фото з такими баночками, точніше NFT. Це незамінний токен - унікальний код цифрового твору мистецтва, який робить його власника єдиним володарем картинки чи пісні в цифровому форматі.

Тобто ті ж банки з газами Стефані, які існували в реальності, тепер стануть зображеннями, які продаватимуться за чималі гроші. Американка каже, що 100 таких куплених NFT «відкриють» доступ до справжньої баночки.

Так би мовити: 

«Дивовижний новий світ» (с)

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень