Подорожчання газу не торкнеться побутових клієнтів ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ»

На біржі ціна газу становить 20,8 грн, а споживачі у Рівному отримують пальне ще по 7,99 грн

Стрімке зростання ціни на газ на європейських хабах зумовило їх підвищення і на українському газовому ринку. На початок вересня кубометр газу на Українській енергетичній біржі коштував 20,8 грн. При цьому у ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», запевняють: побутові споживачі коливання цін на газ не відчують.

- Експерти говорять, що високі ціни на європейських хабах збережуться до весни наступного року. Сьогодні важко сказати, що було б, якби ми завчасно не потурбувались про запас енергоресурсу.

 

Та добре, що не чекали на так зване сезонне здешевлення, тому нині можемо запропонувати споживачам енергоресурс за фіксованою ціною, – розповідає директор ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Леонід Кошельник.

З 1 травня  2021 року усі побутові клієнти ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» були переведені на базову пропозицію «Твій газ Річний». Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» споживачі обирають самостійно, оскільки за його умовами можна спланувати сімейний бюджет та упродовж року за газ розраховуватися рівними частинами.

Ціна газу у річних тарифах зафіксована до 30 квітня 2022 року і становить 7,99 грн за кубометр.

Станом на 13 вересня поточного року на адресу ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» надійшло 4163 заявки від охочих оформити перехід на тариф «Твій газ Рівномірний платіж». При цьому повністю завершили процедуру переходу 3738 споживачів.

- Рівномірний найкраще підійде для споживачів, які мають стабільний дохід і опалюють оселі газом. Перехід на тариф вважається завершеним після здійснення першої оплати. Це суттєвий момент, за який споживачі мають пам’ятати.

 

А ще не варто забувати, що оплачувати платежі потрібно вчасно, а саме, до 25 числа щомісяця, – зауважила начальник відділу обслуговування фізичних осіб ТОВ «РІВНЕГАЗ ЗБУТ» Тетяна Парфенюк.

Подати заявку  на постачання за тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» можна до 30 вересня.  Це можна зробити:

  • у відділеннях «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» або Клієнтських просторах 104.ua (https://rv.gaszbut.com.ua/contacts);
  • залишивши заявку на сайті «ТВІЙ ГАЗЗБУТ» (вам передзвонить наш менеджер);
  • зателефонувавши за номерами: 067-215-95-69, 067-553-43-22;
  • через Viber-bot 7104ua.

ТВІЙ ГАЗЗБУТ. Надійний та зручний для кожного

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень