Аферист представився газівником і викрав у бабусі майже 10 тисяч гривень

Ще й взяв гроші за послуги

У Рівному 90-річну бабусю обікрав аферист, який представився працівником газової служби. Він сказав, що прийшов перевірити лічильник, натомість зловмисник викрав у неї вісім тисяч гривень.

Чоловік сам подзвонив у двері самотній пенсіонерці, сказав, що здійснює перевірку лічильників. Та провела його на кухню, де він нібито оглянув прилад і взяв за послугу 900 гривень. Далі розповідає прес-офіцерка Нацполіції Рівненщини Катерина Загурська:

Жінка провела його на кухню, де зловмисник оглянув прилад обліку і за таку «послугу» сказав заплатити 900 гривень.

 

Господиня пішла за коштами, місце знаходження яких і запримітив злодій. Розрахувавшись, той запропонував перевірити подачу газу і попросив  поставити каструлю із водою та увімкнути конфорку. Поки жінка все зробила, «газовик» забрав 8000 гривень із шафи та попрощався.

За фактом крадіжки слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування Правоохоронці наголошують громадянам не впускати до помешкання сторонніх осіб, які видають себе за працівників будь-якої служби та пропонують свої послуги, особливо платні. Насамперед, вимагайте у них пред'явити документи, сконтактуйте із відповідною установою і уточніть мету візиту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень