«Або риба, або м’ясо»: у готелі Львівщини спалахнув скандал через «шведський стіл» з обмеженнями (ВІДЕО)

Готель не виконує заявлені послуги

В одному з готелів у Трускавці на Львівщині виник конфлікт між гостями та адміністрацією закладу через «шведський стіл». За словами гостей, у ресторані їм не дозволили одночасно взяти шматок м'яса та риби, хоча мали брати що і скільки забажають.

Про це в соцмережах розповіла Ярослава – одна з клієнток готелю. На відео можна почути, як обурена відвідувачка підійшла до працівниці з вимогою видати їй ще їжі. Її підтримали інші.

У конфлікт у ресторані втрутилася керівниця готелю. Вона заявила, що люди набирають завелику кількість їжі та накладають продукти брудними ложками, з яких вже їли.

Інцидент можна побачити на відео:

Зазначимо, що найдешевший одномісний номер-економ у цьому готелі коштує 1100 грн за добу. На сайті готелю вказано, що для гостей в ресторані діє «шведська лінія» на сніданок, обід та вечерю.

Що таке шведський стіл

Система харчування «шведський стіл» передбачає, що їжа перебуває у вільному доступі, а її асортимент має бути різноманітним: закуски, холодні страви, каші, гарячі страви, страви з яєць, овочі, фрукти, десертна група, асортимент напоїв.

Кожен гість може вибрати собі їжу відповідно до своїх гастрономічних вподобань.

 

Особливість «шведського столу» полягає в тому, що за їжею можна підходити необмежену кількість разів та обирати необмежену кількість страв.

Щоправда, не варто забувати про етикет «шведського столу», який говорить про те, що краще зробити декілька підходів чим накласти багато різних страв в одну тарілку, і їсти гість може стільки, скільки хоче.

ТСН.ua звернувся до адміністраторки готелю Royal Geneva Hotel за коментарем щодо конфлікту в ресторані. Однак вона відмовилася спілкуватися.

«Ми не даємо ніяких коментарів», – відповіла адміністраторка Вікторія.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень