Можна готувати хоч щодня: ароматний курячий суп з яйцем та вермішеллю
Ця перша страва ніколи не набридне
Курячий суп з вермішеллю – ситний обід, який наповнює енергією і надовго прибирає відчуття голоду. До нього можна додати більше вітамінів у вигляді свіжої зелені. А ще страва заграє новими смаками, якщо замість магазинних макаронів в ній буде домашня яєчна локшина.
Щоб бульйон був наваристим і ароматним, візьміть м'ясо курки на кістці, повідомляє unian.
Інгредієнти:
- вода - 4 л;
- курка - 300 г;
- вермішель - 100 г;
- картопля - 3 шт.;
- морква - 1 шт.;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- зелена цибуля - пучок;
- соняшникова олія - 2 ст. л.;
- яйце - 1 шт.;
- лавровий лист - 1 шт.;
- кріп - пучок;
- сіль, перець, спеції на смак.
Курку викласти в каструлю, залити водою і довести до кипіння. Щоб бульйон був прозорим, потрібно злити перший бульйон. Потім курку варимо до готовності.
Картоплю почистити і нарізати великим кубиком. Викласти картоплю в бульйон. Моркву натерти на тертці, ріпчасту і зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Обсмажити моркву протягом хвилини, потім додати в сковороду два види цибулі. Смажити все до готовності.
Через 10 хвилин після додавання картоплі викласти в суп вермішель, лавровий лист і овочеву засмажку. Варити ще 10 хвилин. Яйце збити виделкою. Коли вермішель буде готова, додати в каструлю нарізаний кріп. Потім повільно влити в бульйон яйце, одночасно розмішуючи суп.
Також можна прикрасити суп при подачі розрізаним вареним яйцем.
Варити страву ще кілька хвилин і вимкнути вогонь. Витягнути лавровий лист. За бажанням додати в суп улюблені спеції.
Радіо Трек: НОВИНИ