М’ясо просто тане у роті: рецепт соковитого шашлику по-грузинськи

Треба лише сіль та перець

Фото ілюстративне, жанрове
Фото ілюстративне, жанрове

Шашлик – страва, від якої важко відмовитися. Але треба знати певні хитрощі підготовки м’яса, повідомляє телеграф.

Як приготувати шашлик по-грузинськи

Інгредієнти:

  • баранина – 1 кг;
  • сіль, подрібнений чорний перець — на свій смак;
  • соус – на смак.

Промити м’ясо, обсушити паперовими серветками.

Нарізати м’ясо невеликими шматочками 3-5 см, зачистити від плівок, видалити сухожилля та обрізати надлишки жиру.

М’ясо щільно нанизати на шампури та помістити над вугіллям. Кількість шматочків на шампурі залежить від його довжини та розмірів мангала,

Під час приготування майбутній шашлик посипають спеціями та регулярно перевертають, даючи кожній стороні добре підсмажитися. В середньому процес займає 15-30 хвилин, але варто стежити за зовнішнім виглядом м’яса.

До шашлику треба додати улюблений соус і тоді шашлик буде довершеним. Головне для шашлику брати свіже м’ясо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень