Або гроші, або смерть: відома українська танцівниця пожалілася на медиків

Які відмовлялись лікувати її сина

Ілона Гвоздьова зі сльозами на очах поскаржилася на лікарів.  Українська танцівниця розповіла, що їй довелося зіткнутися з жахами медицини на собі та своїй дитині.

Про це Гвоздьова розповіла на своїй сторінці в Instagram.

- Є гроші - живи. Немає грошей - помри.

 

Приблизно таке жахливе становище зараз в нашій країні.

 

Вчора я відчула на собі та своїй дитині всю нашу систему надання першої невідкладної допомоги й відчула себе перший раз в житті безпорадною в нашій країні! - написала танцівниця.

Вона зазначила, що моторошно усвідомлювати, що всім наплювати, а здоров'я дітей знаходиться тільки в руках батьків і волі Божої.

- Рівень медичної освіти низький і наші фахівці у сфері медицини розлючені та незадоволені своїм життям, але при цьому все одно продовжують працювати й з важливим виглядом роблять свою «нелюбий», «не гідну оплати» роботу, - додала Гвоздьова.

За словами артистки, фахівці зараз вміють тільки папірці перекладати, а не надавати кваліфіковану допомогу.

Медсестри не вміють ставити катетери, а лікарі кричать на батьків: «матуся, куди ви дивилися, що дитину довели до такого стану».

- Страшно, що, якщо у тебе немає грошей, зв'язків і статусу - ти практично не людина і ти не заслуговуєш гідного ставлення, уваги та надання допомоги, - зазначила Гвоздьова.

Більш детально танцівниця розповідати про проблему не стала, але відомо, що проблеми зі здоров'ям у її молодшої дитини – сина Домініка.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень