Аб’юзер з Рівненщини, який зарізав дружину і мало не загинув у ДТП — прийшов до тями

Кривдник завдав 30 ножових поранень своїй дружині

Домашньому аб’юзеру, який на Острожчині жорстоко вбив свою дружину, повідомили про підозру.

Нагадаємо, злочин стався на початку серпня, у селі Могиляни. Слідство встановило, що між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік завдав 30 ножових поранень своїй дружині. Від отриманих травм вона померла.

Тим часом кривдник на власній автівці втік з місця події, проте на трасі, біля села Вересневе, зіткнувся із вантажівкою. Чоловік й досі перебуває у реанімації у важкому стані.

Відомо, що він й раніше вчиняв домашнє насильство та притягувався до адмінвідповідальності, втім зараз йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень