А мастифи й досі там: Бойко програв у судах всіх інстанцій

Виконавче провадження поновили, але з цим є деякі складнощі

Розплідник мастифів на території колишнього Радіозаводу, що у Рівному, досі не можуть ліквідувати. Попри рішення суду, власник майже 400 собак не звільняє територію, яка належить місту.

Бізнесмен Юрій Бойко пройшов уже всі можливі судові інстанції – рішення незмінне: він має звільнити незаконно зайняту ділянку.

Між тим, до рівненського апеляційного суду кількаразово надходили скарги від різних фізичних та юридичним осіб, які називають себе причетними до майна, що знаходиться на території колишнього Радіозаводу. Втім, у суді ці скарги повертають без розгляду, адже ці позивачі є наналежними відповідачами, тож в рамках закону не мають жодного відношення до цієї справи. Фактично вони просто намагаються затягнути процес ліквідації незаконного розплідника, зазначає прес-секретар Рівненського апеляційного суду Олена Кузьменко.

Зважаючи на те, що рішення Феміди рівненський бізнесмен Юрій Бойко ігнорує, нині все в руках виконавчої служби. Чому ж вольєри з тибетськими мастифами ніяк не щезнуть, пояснив начальник міського відділу держвиконслужби Павло Якобчук:

Ми поновили виконавче провадження і десь наприкінці червня знову перевірили стан розплідника: чи є вільні вольєри, які можна було б знести, і чи є взагалі там вольєри та собаки. Встановили, що вольєри є і всі вони зайняті собаками.

 

Тепер ми знову ж таки поновляємо запит по всіх можливих установах і місцях, де могли б прийняти на зберігання таку кількість собак або принаймні їхню частину. Але поки що відповіді не надходили.

Тобто, виконавча служба знову повернулася до основної проблеми ліквідації розплідника – відсутності місця, де можна було б розмістити кілька сотень собак, зазначив  Павло Якобчук.

Додамо, що час від часу на сайтах з пошуку роботи «викидають» вакансії доглядачів за собаками - у Рівному на вул. Д. Галицького.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень