А ви це знали? ТОП-5 імен для доньок, які оберігатимуть їх від лиха та горя

Ім’я має значення

Коли народжується донька, батьки зазвичай розглядають багато імен, яким би можна було назвати дівчинку. Серед нових і вже давно відомих імен є ті, які допоможуть у житті своїм власницям, вважають езотерики.

Олександра

Це ім’я захищатиме дівчину від лихого ока, горя та відлякуватиме нечисть. Якщо дівчинка ще й по батькові буде Олександрівна, то вона виграла «золотий» квиток у життя. У неї не буде жодних перепон, нещастя, а траплятимуться тільки щирі та світлі люди.

Ірина

Дівчата з таким іменем – цікаві співрозмовниці, з ними можна швидко знайти спільну мову та потоваришувати. А робочі питання вирішуються легко та без конфліктів, адже Ірина може розв'язати будь-яку проблему.

Олена

Фортуна – то їх особистий ангел-охоронець, тому лихо часто оминає жінок з таким іменем. Олена чуйна та ніжна, тому їй підходить професія вчительки. Ще з Олени вийде гарна домогосподарка – вона справжня берегиня родинного вогнища, адже зазвичай доля дарує їй хороших чоловіків.

Вікторія 

Жінки з таким іменем є лідерами, вони заряджають своєю енергетикою інших. Вікторія завжди готова подати руку помочі, але слабких чоловіків одразу від себе відштовхує. Тож обранцем Вікторії може стати лише надійний та сильний чоловік, який буде її берегти й підтримувати.

Тетяна 

Жінка з таким іменем сильна духом та цілеспрямована. Якщо вона поставила собі мету, то обов’язково її досягне, чого б це не коштувало. Для Тетяни є тільки одне правило «отримати тут і зараз». Вони хороші директори та часто стимулюють своїх колег та підлеглих рухатися далі. Інтуїція та розум допомагають Тетяні уникати неприємностей.

Джерело: Патріоти України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень