Нельсон Семедо Розкриває Секрети: Вінґбек «Вовків» про Європейські Амбіції та Любов до Команди під Керівництвом Гарі О'Ніла

В інтерв'ю Нельсон Семедо розповідає про своє бачення майбутнього «Вовків» у європейських змаганнях, згадуючи про можливість зробити Фавбет ставки, та розкриває, що надихає його в цій команді під керівництвом Гарі О'Ніла.

Інтерв'ю Нельсона Семедо: вінґбек «Вовків» про погоню за Європою під керівництвом Гарі О'Ніла та чому він любить цю команду

Нельсон Семедо, 30-річний португальський крайній захисник «Вулверхемптон Вондерерс», переживає найкращий сезон у своїй кар'єрі під керівництвом Гарі О'Ніла. Після непростого старту сезону, «Вовки» стали одним із найгарячіших колективів Прем'єр-ліги, і Семедо відіграє ключову роль у їхньому відродженні.

Фавбет ставки на те, що «Вовки» потраплять до Ліги Європи, зараз дуже вигідні, адже команда демонструє чудову гру. Семедо є одним із лідерів команди, і його внесок у успіхи «Вулверхемптона» важко переоцінити.

Енергійна присутність на правому фланзі, Семедо завжди володів швидкістю та чудовим контролем м'яча, але з часом набув надійності у грі.

- Я думаю, що продуктивність команди дуже допомагає. У нас все справді добре. Чесно кажучи, я вважаю, що це найкращий сезон, який я проводжу - а також команда - з тих пір, як я тут, - пояснює Семедо в інтерв'ю Sky Sports. 

Під керівництвом О'Ніла, який прийшов буквально за кілька днів до старту сезону, «Вовкам» знадобився деякий час, щоб набрати обертів. Однак зараз вони є однією з найбільш розкручених команд Прем'єр-ліги.

- Початок був невдалим. У нас не було часу, щоб попрацювати перед сезоном. Але зараз у нас все добре, і команда впевнена, - визнає Семедо.

Португалець високо оцінює співпрацю з О'Нілом, зазначаючи, що ірландський фахівець «має менталітет професійного гравця» і легко доносить свої ідеї.

- Він дає мені свободу робити все, що я хочу - звісно, з відповідальністю. Він мені дуже довіряє. Не тільки мені, але й кожному гравцеві в команді. Це дуже важливо, - хвалить Семедо свого тренера.

Ключовим фактором у грі Семедо є його здатність приймати м'яч в обмеженому просторі та рухатися з ним на великих швидкостях. Фізично він перебуває на піку форми, встановлюючи рекорди максимальної швидкості для гравців старше 30 років у Прем'єр-лізі. Загалом у цьому сезоні він проніс м'яч понад 4,2 кілометра - більше, ніж будь-який інший крайній захисник у турнірі. Його внесок у команду помітний в різних аспектах гри, зокрема у виграші м'яча та пересуванні з ним.

Завдяки своєму внеску «Вовки» зараз перебувають на євро-кубковому курсі, обігнавши Шеффілд Юнайтед та підібравшись до восьмого місця у турнірній таблиці. Це підвищило апетити уболівальників, які на Моліне співали пісні про Європу після чергової перемоги команди. У вас є чудова можливість зробити Фавбет ставки на успіх цієї команди в наступному матчі.

- Це гарна мрія для всіх нас, але я думаю, що ми повинні йти гра за грою», - філософствує Семедо про можливість виступів у Європі. Португалець визнає непростий шлях, який їм необхідно подолати.

 

Проте довіра до команди та тренера допомагає впевнено рухатися вперед. «Якщо ми почнемо думати, що Європа вже тут, ми втратимо концентрацію, і це буде погано для нас, - застерігає досвідчений захисник.

Семедо наголошує, що поєднання молодості та досвіду є ключем до успіху «Вовків».

- Молоді гравці також хочуть досягти багато чого. У нас різний вік, але ми маємо однакові цілі. Я думаю, що це робить нас сильнішими, - пояснює він.

Саме така хімія та посилена довіра від тренера допомагають команді прогресувати.

У Семедо склалися міцні стосунки з командою, і, незважаючи на свій досвід виступів за такі гранди, як «Бенфіка» та «Барселона», він із задоволенням очолює відродження «Вовків» під керівництвом Гарі О'Ніла. «Я люблю цю команду. Ми будемо працювати, щоб потрапити туди», - підсумовує крайній захисник, маючи на увазі кваліфікацію до єврокубків.

Попереду у «Вовків» непростий виїзд до «Ньюкасла» - ще одна нагода продемонструвати характер та перевірити свої єврокубкові амбіції на міцність. Однак Семедо впевнений, що його команда готова до цього виклику. З таким лідером на фланзі, у «Вовків» є всі шанси втілити свої мрії у реальність.

Зробити ставку у Фавбет на те, що «Вулверхемптон» здобуде перемогу над «Ньюкаслом» у наступному матчі, може бути вельми вигідним. «Вовки» зараз перебувають у чудовій формі, здобувши 4 перемоги в останніх 5 матчах.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень