Взяли на олівець: У Рівному перевірять законність роботи грального автомата, який встановили зі ставкою «на дітей»

Поруч розташовані два навчальні заклади

У поліції проводять перевірку щодо появи грального автомата неподалік школи. Нагадаємо, напередодні ми повідомляли, що у Рівному біля магазину просто на вулиці встановили так званого однорукого бандита – автомат, у якому можна виграти іграшку.

Але частіше там можна програти гроші, що й роблять школярі, яких там постійно можна бачити, адже прилад розташований за кілька метрів від ліцею.

Про це ми писали тут:

Неподалік школи у Рівному встановили гральний автомат (ФОТО)

Очевидці надіслали Радіо Трек світлини з місця події, тож ми своєю чергою звернулися до поліції, аби з’ясувати, чи законна робота грального автомата. У пресслужбі Нацполіції Рівненщини повідомили, що інформацію зареєстрували, наразі справу вивчають правоохоронці. 

Зауважимо, потрапити на гачок грального бізнесу можуть учні не лише «Колегіуму», а й ліцею №1, який теж розташований неподалік. 

Гральний автомат просто неподалік школи

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень