Особливості легального букмекера Фавбет: що потрібно знати гравцям про оператора ставок

Інформація про БК Фавбет, про діяльність оператора та його історія

Favbet – це міжнародна компанія відома по всій Україні. Рік заснування букмекерської контори 1999, але вже у 2001 був відкритий офіційний сайт для приймання ставок, який користується величезною популярністю і сьогодні. Як розповів гемблінг-експерт сайту Meta.ua Андрій Рубан, сьогодні на Фавбет можна знайти понад 30 видів спорту, зокрема рідкісні дисципліни – наприклад, перегони Nascar або гельський футбол. Сайт надає доступ до всіх актуальних спортивних подій, пропонує анонси матчів та дозволяє робити ставки максимально зручно та швидко. Ознайомтеся з нижченаведеною інформацією, якщо плануєте приєднатися до однієї з найбільших БК в країні.

Ліцензія

Фавбет легально працює на території України. Ліцензія від КРАІЛ №433 була видана ще 2021 року – термін її дії становить 5 років. Компанія регулярно робить виплати до бюджету країни – отримані кошти надходять до державного фонду. Також БК працює в Румунії та Хорватії за регіональними та міжнародними ліцензіями.

Favbet Live

Для всіх охочих робити ставки під час подій призначений спеціальний розділ – Favbet Live. У ньому представлені всі головні чемпіонати та ліги, а також передбачений зручний пошук за видами спорту. Коефіцієнти в даному розділі вище звичайних, тому робити прогнози в режимі реального часу ще вигідніше. Користувачам також не потрібно задовго очікувати розрахунку ставки та результату події. Усі підсумки можна дізнатися у розділі «Результати» – щоб скоротити час пошуку, відфільтруйте інформацію з турніру, дати, категорії та виду спорту.

Доступні спортивні події

  • Ліга чемпіонів;
  • Міжнародні турніри та кубки;
  • Ліга Європи;
  • УПЛ та АПЛ;
  • Турніри з кіберспорту;
  • Серія А.

Мобільний додаток

Для користувачів Android та iOS була представлена ​​мобільна версія БК. Функціонал не має обмежень – гравці можуть створювати та редагувати свої облікові записи, поповнювати баланс та виводити кошти, грати в автомати та укладати парі у прематчі або в live. Сам APK-файл можна завантажити в App Store або завантажити безпосередньо із сайту букмекера.

Доступні бонуси

  • Бонус на перший депозит – до 10 000 UAH + 300 фриспінів;
  • «Експрес дня» – надбавка у розмірі 10% до підсумкового коефіцієнта;
  • Акція «Ставка без ризику» – якщо перша ставка гравця виявиться невдалою, БК поверне програну суму на рахунок.

Типи ставок

Букмекер пропонує всі традиційні варіанти для парі – систему, експрес та ординар.

Переваги

Favbet надає широкий асортимент спортивних подій, відрізняється зручним інтерфейсом та гарантує користувачам вигідні бонуси. У відомій українській БК можна знайти всі необхідні функції для перегляду актуальних матчів та ставок на перспективні команди – при цьому компанія продовжує розвиватися та покращувати свій сайт.

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся правил (принципів) відповідальної гри.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень