Згадають про кожну копійку: Найзлопам’ятніші знаки Зодіаку

Їх тільки двоє

Ніколи і нікому не забувають і не прощають образи. Астрологи кажуть, що такими є лише представники двох знаків Зодіаку. З ними варто контролювати кожне своє слово, щоб не стати жертвою їхньої агресії.

Рак

Рак – це чутливий знак Зодіаку, який бере все близько до серця. Вони ростуть з думкою, що кохання, вірність і чесність – це найкраще, що може бути в житті. Тому якщо ви зачіпаєте їхні почуття, то вони відчувають сильний біль і образу. Це не ті люди, які можуть плюнути в свого кривдника і піти далі. Вони дуже довго будуть страждати, нервувати, переживати, злитися, а потім всі ці почуття переростуть в більш серйозне – ненависть. Вони ніколи не пробачать вам те, що ви зробили з їхньою тонкою душевною організацією.

Скорпіон

Будь-який вид неповаги до Скорпіона не пройде для вас безслідно. Вони не прощають ні жартів, ні образ, ні подколів... нічого. Більш того, вони не будуть замовчувати образи, а готові мститися всім кривдникам. А помста їхня буде дуже жорстокою, навіть не сумнівайтеся. Вони розроблять план дій і нападуть на вас в найнесподіваніший момент.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень