Ні слова правди: Найбільші брехуни за знаком Зодіаку

Хто вони?

Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які обманюють частіше за інших. Роблять вони це з різних причин, але підсумок один.

Близнята

У цих людей зараз може бути одна думка, а через 5 хвилин – інша. Іноді вони самі плутаються у свідченнях. Однак обманюють вони не спеціально, а тому, що не можуть визначитися з правдою. 

Терези

Їм складно говорити все прямо в очі, оскільки вони дуже бояться образити іншу людину. Їм простіше щось збрехати. Терези брешуть на благо, роблячи виняток в правилі: краще гірка правда, ніж солодка брехня.

Водолії

У них гарно розвинена фантазія. Якщо у житті відбувається якась подія, вони обов'язково прикрасять її. І не тому, що хочуть відчути заздрість інших, а тому, що вони самі вірять у свої фантазії.  

Риби

Вони обманюють зараз своєї вигоди. Риби використовують вас в корисливих цілях, а коли ви перестанете бути їм цікавими, то вони просто зникнуть з вашого життя.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень