Сварки через роботу – Овнам, миттєва винагорода – Терезам: гороскоп на 5 січня

А Левам не можна прислухатися до всіх

ОВНИ

Доля готує вам випробування. Цього дня вас наздоженуть давні проблеми або відкладені справи. Можливі непорозуміння з коханими через зайнятість.

ТЕЛЬЦІ

Для вас не буде нічого неможливого. Ви відчуєте себе господарем своєї долі. Цього дня відбудеться те, що допоможе вам усвідомити як досягнути успіху.

БЛИЗНЯТА

Усі нові ідеї цього дня приречені на провал. На роботі можливі неприємності, але засмучуватися з цього приводу не варто, оскільки невдовзі ситуація вирівняється.

РАКИ

Саме час переглянути свої цінності та відмовитися від застарілих поглядів. Для того, щоб мати можливість вільно рухатися вперед, необхідно скинути зайвий баласт.

ЛЕВИ

Ви будете більше, ніж зазвичай, прислухатися до думки оточуючих. Будьте обережні, бо вам можуть з легкістю нав’язати свою позицію і втягнути у справи, які суперечать вашим принципам.

ДІВИ

Зараз відповідальний період для вас, тому уникайте експериментів і дійте лише перевіреними способами, бо інакше це може мати не надто приємні наслідки.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для звернення до керівництва. Ваші старання будуть винагороджені, причому вже цього дня.

СКОРПІОНИ

Можете сміливо братися навіть за ті справи, про які маєте дуже туманне уявлення. Ваші оптимізм і наполегливість піднімуть вас в очах оточуючих. Будь-які зустрічі пройдуть вдало.

СТРІЛЬЦІ

Якщо вам вдасться позбутися хоча б однієї негативної риси характеру, то це буде великою перемогою і початком нового вдалого етапу у житті. Попрацюйте над собою.

КОЗОРОГИ

Все задумане цього дня може втілитися у життя. Головне - триматися подалі від ненадійних людей, навіть якщо вас пов'язує багаторічне знайомство.

ВОДОЛІЇ

Сміливо рухайтеся вперед, адже природжена м'якість і зовнішня чарівність допоможуть вирішити конфлікти. Не відмовляйтеся від допомоги, якою б незначною вона вам не здавалася.

РИБИ

Зорі радять поки не розширювати сферу діяльності, не займатися новими справами та не давати поради. Ввечері можливе погіршення у відносинах батьків і дітей.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень