Дуже сприятливий період – Дівам, обережність – Близнятам: гороскоп на 6 січня

А Овнами спробують маніпулювати

ОВНИ

Постарайтеся більше часу приділяти улюбленій справі та завданням, які необхідно виконати найближчим часом. Не відмовляйте нікому у допомозі, але не дозволяйте собою маніпулювати, бо охочі зробити це точно будуть.

ТЕЛЬЦІ

Цей день подарує безліч можливостей, тому можете планувати найскладніші завдання й призначати важливі зустрічі.

БЛИЗНЯТА

Протягом дня будьте обережними у всьому, чим би ви не займалися. Не порушуйте правил і не відступайте від своїх принципів.

РАКИ

Не варто займатися тим, у чому ви не є фахівцем, бо можете нажити собі ворогів. День підходить для завершення дрібних справ і остаточного вирішення конфліктних ситуацій.

ЛЕВИ

Використайте свої таланти та ораторську майстерність для збагачення. Зараз це може спрацювати.

ДІВИ

Зараз дуже сприятливий для вас період. Ви з легкістю зможете привернути увагу до своєї персони та завоювати симпатію. Також це гарний час для того, щоб зміцнити особисті стосунки.

ТЕРЕЗИ

Вам не можна розслаблятися й пливти за течією. Кохана людина підтримає вас, тому вам буде легше впоратися з негараздами цього дня.

СКОРПІОНИ

Якщо ви вже давно працюєте над вирішенням якогось питання, то зараз у вас з'явиться чудова можливість домогтися позитивного результату.

СТРІЛЬЦІ

У вас буде шанс викрити таємні задуми та інтриги проти вас. Але не виясняйте стосунки зараз. Перечекайте.

КОЗОРОГИ

Несподівана новина порушить душевну рівновагу або ускладнить взаємини у вашій родині. Вам потрібно буде багато красномовства та переконливості, щоб повернути спокій у сім’ю.

ВОДОЛІЇ

Сміливо беріться за будь-яку роботу, бо ви точно з усім впораєтеся. Вашій енергії та вірі у себе можна лише позаздрити.

РИБИ

Намагайтеся не починати грандіозних проєктів, оскільки цей період для цього зовсім не підходить. Ваші обережність і завбачливість виявляться дуже доречними цього дня.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень