Нове кохання, відновлення планів та гроші. Гороскоп на січень 2023 року

Для багатьох Новий рік принесе чимало клопоту, але у підсумку вдасться отримати своє

ОВНИ

Нарешті отримають впевненість, що вони на правильному шляху. Не бійтеся відмовлятися від обов’язків, які не приносять задоволення. А от розривати стосунки й сваритися з коханими не треба. Час покаже, що ви могли помилятися.

ТЕЛЬЦІ

На роботі з’являться нові можливості, тож хапайте їх буквально за хвіст. Будьте обережними зі словами, вас можуть неправильно зрозуміти. Фінансові труднощі, що можуть виникнути у січні, будуть суто тимчасовими.

БЛИЗНЯТА

Зірки радять бути обережними зі здоров’ям. Уникайте екстремальних розваг, краще пересидіти цей період перед телевізором. З хороших новин – може з’явитися пасивний дохід, про який ви зараз ще й не здогадуєтеся.

РАКИ

Ракам варто краще контролювати свої емоції. Конфлікти з друзями чи рідними можуть виникати виключно через надмірну емоційність. Якщо свою думку вдасться довести спокійно – ви отримаєте надійну підтримку на десятки років.

ЛЕВИ

Левам кортітиме змін у стосунках. Зірки не радять швидких й гарячих рішень. Але якщо Леви давно того прагнуть, то напевно настав час діяти. У січні цей знак відчує, що таке бути щасливим.

ДІВИ

Діва відчуватиме виснаження, яке не минуло під бій курантів. На роботі треба вчитися домовлятися з усіма й про все. Але одне точно знають зірки – у січні Діва буде вкрай привабливою, й ніщо цього не змінить.

ТЕРЕЗИ

У січні чимало близьких друзів Терезів потребуватимуть їхньої підтримки. Доведеться знайти на час на все, адже й роботи поки не поменшає, але зірки прогнозують зростання зарплати. Єдине, у чому треба бути пильним – це сезонні вірусні хвороби, тож скупчень людей краще уникати.

СКОРПІОНИ

Скорпіони нарешті точно відчують, хто їхній друг, а хто ніколи таким не був. Обережно зі сварками, можна назавжди зіпсувати стосунки з братом чи сестрою. А от щодо грошей, то усі фінансові обіцянки ваші партнери виконають, і Скорпіони матимуть більше можливостей.

СТРІЛЬЦІ

Для Стрільців це буде цілком звичайний й спокійний місяць. Вони вкотре переконаються у тому, що найбільшу цінність в житті має сім’я. Вкладати гроші в бізнес не поспішайте, почекайте лютого.

КОЗОРОГИ

Зірки радять Козорогам не давати в борг гроші людям, з якими ви маєте романтичні стосунки. Є ризик зіпсувати їх через гроші. В роботі буде багато справ, які ви покинули наприкінці минулого місяця. Тож хвости доведеться підтягувати.

ВОДОЛІЇ

І хоча Водолії не матимуть особливо хорошого настрою у січні, і можливо відчуватимуть песимізм – опускати руки не варто. В цілому все буде зовсім непогано. Влізати у конфлікти не варто – тоді й виплутуватися з них не доведеться. З’явиться у січні й неочікувана підтримка.

РИБИ

Мінімізуйте свої поїздки у січні, вони можуть стати дуже й дуже непростими. Можуть виникати труднощі з оформленням якихось документів. Але з приємного – грошей буде достатньо, доходи зростатимуть. Ви відчуватимете, що знайшли нарешті себе, і те що робитимете, принесе задоволення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень