Ці знаки Зодіаку не будуть вам зраджувати ніколи. Не вірите?

Їх тільки три

Найстрашніше, що може статися у стосунках пари – це зрада. Проте є знаки Зодіаку, які швидше за все, ніколи на це не підуть. 

Козоріг

Один із найвірніших знаків. Спокійному і врівноваженому Козорогу не потрібні пристрасті та постійний страх через те, що друга половинка може викрити його в невірності.

Козорогом управляє Сатурн, а, як ви знаєте, ця планета нагороджує свого підопічного статечністю і дарує вміння тримати свої заборонені бажання під замком. Та й відповідальність Козорога перед своєю сім’єю не дасть йому оступитися.

Телець

І знову знак, якому поняття “зрада” просто незнайоме. Тельці, як і Козороги, наділені великим почуттям відповідальності перед людиною, з якою вони перебувають у стосунках.

Якщо ви вибрали в партнери Тельця, ви можете бути впевнені, що цей союз буде неймовірно міцним, і очікувати від нього обману вам точно не варто.

Тельці йдуть на зраду тільки в тому разі, коли відносини себе повністю вичерпали. Телець при цьому завжди повідомляє партнерові про своє рішення, не змушуючи нікого мучитися сумнівами.

Рак

Чутливий Рак досить довго придивляється до людини, перш ніж пустити її у своє життя. Однак, якщо вам вдалося завоювати його серце, ви витягли щасливий білет.

Раки дуже швидко прив’язуються до коханої людини та просто не допускають думки про те, що її можна проміняти на когось іншого заради миттєвого задоволення. Мало хто розуміє цінність стосунків так, як розуміють Раки.

Зауважимо! Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Джерело: Ukrmedia 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень