Неприємності через алкоголь – Козорогам, рішучість сказати «ні» – Ракам: гороскоп на 28 грудня

А від Терезів усі будуть в захваті

ОВНИ

Будьте щирими в стосунках з коханою людиною. І постарайтеся не робити того, чим вам могли б дорікнути в майбутньому.

ТЕЛЬЦІ

Всі вимагатимуть вашої уваги й доведеться усім догодити, якщо хочете спокою у домі. Попри це, намагайтеся знайти хоч трохи часу для себе і своїх потреб.

БЛИЗНЯТА

Зараз вам дуже потрібна буде порада та погляд збоку. Від ваших рішень залежатиме ваше майбутнє, тому їх треба добре обдумати.

РАКИ

День буде вдалим, якщо ви не дозволите людям втручатися у ваше життя. Вмійте сказати «ні» тим, хто спробує на вас тиснути – це не зіпсує стосунки, а змусить людину вас поважати.

ЛЕВИ

Будьте привітними, не конфліктуйте й уникнете неприємностей. Також намагайтеся не спілкуватися з надто похмурими особами. 

ДІВИ

Доклавши незначних зусиль, ви зможете легко домогтися поставлених цілей. Якщо відчуєте, що з якимись питаннями впоратися складно, то одразу ж попросіть про допомогу.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для творчих і любовних справ. Вас побачать непересічною особистістю і навіть висловлюватимуть неприховане захоплення.

СКОРПІОНИ

У вас буде не найкращий настрій, але постарайтеся не давати волю негативу. Це може обернутися для вас не дуже добре. 

СТРІЛЬЦІ

Якою б не була спокуса втекти від реальності, не робіть цього. Також зверніть увагу на стан свого здоров'я і намагайтеся більше відпочивати.

КОЗОРОГИ

Зорі застерігають вас від вживання міцних напоїв, оскільки під дією алкоголю ви ризикуєте створити собі чимало проблем.

ВОДОЛІЇ

Не намагайтеся переламати хід подій і якось вплинути на ситуацію. Відпустіть її. І займіться тим, що допоможе звільнити голову від гнітючих думок.

РИБИ

Навіть якщо вас щось дуже засмутить цього дня, не поспішайте приймати рішення. Так ви не вирішите свої проблеми, а лише додасте їх собі.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень