Гороскоп на жовтень 2021 для кожного знака Зодіаку

Одним - гроші, а для інших - побачення

ОВЕН

В жовтні вам доведеться змінювати тактику дій для досягнення своїх цілей. В особистих стосунках справи будуть набагато кращі, ніж в роботі й соціальному житті.

В другій половині місяця на вас чекають приємні сюрпризи. 

ТЕЛЕЦЬ

Ви будете в жовтні в центрі уваги, зможете себе проявити як лідер на роботі.

Постарайтеся уникати конфліктів з колегами. Ви будете намагатися занадто завзято просувати свої інтереси. 

БЛИЗНЯТА

Люди можуть не розуміти вас, особливо в першій половині жовтня. Постарайтеся взяти паузу та відпочити.

З середини жовтня ситуація на роботі, в справах і в стосунках значно покращиться, з'явиться можливість змінити ситуацію.

РАК

В особистому житті пануватиме гармонія в жовтні, але розслаблений стан не є корисним для професійної сфери. До кінця жовтня вдасться покращити матеріальне становище. Починається час активності, перетворень і починань.

ЛЕВ

Труднощі, які виникли з початком місяця, закінчаться до середини жовтня. Найважливіше плануйте на другу половину жовтня — в цей період вам буде легше заявити про себе, а ваші ініціативи сприйматимуться іншими людьми дуже добре.

Деякі невдачі в особистому житті будуть компенсовані соціальним успіхом.

ДІВА

В першій і другій декадах жовтня вам не вистачатиме впевненості в собі.

Якщо ви трохи почекаєте, то в третій декаді місяця обставини складуться для вас сприятливим чином, і ви зможете втілити деякі бажання в реальність.

ТЕРЕЗИ

В жовтні активне соціальне життя необхідне, якщо ви хочете розвитку і зростання. З партнером можуть виникнути непорозуміння, наберіться терпіння й не виходьте на відкритий конфлікт.

Вкінці місяця деякі труднощі й проблеми розв'яжуться самі по собі. 

СКОРПІОН

Ваша самостійність, емоційність і активні реакції часом дратують інших.

Можуть з'явитися сильні конкуренти, суперники, що діють нишком. Не втрачайте пильності, проявляйте ініціативу, дійте цілеспрямовано — і ви будете непереможні.

СТРІЛЕЦЬ

Хороший період для тих, хто шукає кохання, — з'явиться більше сприятливих можливостей, може початися нова романтична історія.

Друга половина жовтня дуже сприятлива — настає час жити повним життям, знайомитися з новими людьми, спілкуватися, вирушити в поїздку або пробувати щось нове.

КОЗОРІГ

 На особистих і сімейних взаєминах може негативно позначитися ваше активне соціальне життя, висування на перший план своїх емоцій і мінливого настрою.

Колеги можуть порушувати зобов'язання, через це доводиться змінювати плани, підлаштовуватися під інших людей.

ВОДОЛІЙ

В жовтні краще не розпорошуватися на дрібниці, тоді в другій половині місяця зможете реалізувати деякі цілі, проявити більше талантів, прихованих здібностей і отримати визнання. 

Саме час взяти паузу та відпочити після насиченого літа. 

РИБИ

Ви можете зробити великий внесок в колективну діяльність і значно покращити своє фінансове становище. Взаємодія з іншими людьми й участь в партнерській роботі сприяють прояву власних ініціатив і талантів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень