У Росії пенсіонерів заохочують вакцинуватися безплатними яйцями

МОЗ напередодні Великодня відкрили мобільні пункти вакцинації біля православних храмів

Мешканцям Хабаровського краю віком від 60 років пропонували безплатний десяток яєць. Їх видавали в обмін на щеплення проти коронавірусу, повідомляє интерфакс.

Голова уряду регіону з соцпитань Євген Ніконов заявив, що ця акція була присвячена Великодню. І проходила вона лише 29 і 30 квітня.

Птахофабрики Хабаровська і Комсомольська виділили досить велику партію столових яєць для того, щоб 29 і 30 квітня в 14 пунктах вакцинації люди старше 60 років у випадку вакцинації могли отримати десяток яєць, – заявив Ніконов.

Чиновник вважає, що це хороша ініціатива. На його думку, вона була актуальною напередодні світлого свята.

Це дуже позитивна історія. На тлі того, що відбувається в Москві й тому ж Китаї. До речі, в Китаї теж роздають яйця, – заявив чиновник.

Загалом птахофабрики виділили на це дійство 1 400 упакувань яєць.

До слова, регіональний МОЗ напередодні Великодня відкрив мобільні пункти вакцинації біля православних храмів. Аби люди, які йдуть на великодні богослужіння, могли вакцинуватися.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень