Десятки пунктів щеплень проти COVID-19 незабаром запрацюють на Рівненщині

Презентація у понеділок

Незабаром на Рівненщині стартує новий етап вакцинації. В області розгорнуть 24 пункти щеплень, які працюватимуть на базі центрів первинної допомоги та амбулаторій.

 Нині персонал пройшов перший цикл навчання. Уже в понеділок керівництво області представить мапу цих пунктів, говорить заступниця начальника облуправління охорони здоров`я Олена Гандзюк:

До понеділка буде навчено команди 24 таких пунктів. У понеділок ми представимо мапу цих пунктів, номери телефонів, де можна записатися та додатки відповідні.

Тим часом мешканців Рівненщини вакцинують 9 мобільних бригад. У середу вони працювали в Радивилові, селі Немовичі на Сарненщині, Вараші, у Рівному в військовому шпиталі, ЦПМСД «Ювілейний», центрі психічного здоров`я населення, а також у Здолбунівському, Корецькому та Рокитнівському ЦПМСД і корецькій лікарні.  

Нагадаємо, що залишками вакцини щеплюють лідерів громадської думки, воїнів АТО та працівників органів виконавчої влади. Залишками уже щепили 289 осіб, і ще 488 публічних осіб і чиновників чекають в черзі. Усього на Рівненщини записалися на вакцинацію понад 3 тисячі людей.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень