У МОЗі сказали, від чого померла військова, яка днями вакцинувалася проти ковіду

З того ж флакону щеплювали ще 9-х людей, побічних реакцій не спостерігалося, запевняють у Міністерстві

Причина смерті військовослужбовиці з Одеської області –  гостра серцево-судинна недостатність. Крім того, у неї були й супутні захворювання, повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я:

Причина смерті військовослужбовиці, яка померла у вівторок в Одеській області, –  гостра серцево-судинна недостатність. У неї також встановлено атеросклеротичний кардіосклероз.

 

Про це Міністерству охорони здоров’я (МОЗ) повідомили одеські лікарі, які робили розтин померлої.

Результати розтину розглянуть на засіданні регіональної групи оперативного реагування на несприятливі події після імунізації у межах розслідування, як того вимагають протоколи МОЗу.

Нагадаємо, що 23 березня о 17:20 в смт Чорноморське Лиманського району Одеської області зафіксовано смерть військовослужбовиці. За інформацією Командування медичних сил ЗСУ, 21 березня жінка отримала щеплення проти COVID-19. Протипоказань до введення вакцини, а саме алергії до будь-якого з компонентів препарату, у жінки не було. У той же день з того ж флакону вакцини було щеплено ще 9 осіб. Несприятливих реакцій після імунізації в інших пацієнтів не зареєстровано, запевняють у міністерстві.

При  цьому, зі слів начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23 березня скарг на здоров’я жінка не висловлювала.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень