8 типів токсичних друзів, яких слід забрати зі свого життя

Візьміть до уваги

Психологи назвали типи людей, які є поганими друзями і їх варто виключити зі свого життя. Уникайте таких людей, а якщо такі є у вашому оточенні – розірвіть з ними стосунки.

Друг, якому завжди «треба»

Надто «потребуючих» друзів слід виключити зі свого життя, якщо ви постійно віддаєте їм, а вони не відповідають взаємністю. 

Друг з «напівпорожньою склянкою»

Коли ви перебуваєте поруч з такою людиною, або навіть просто листуєтесь в соціальних мережах, ваше ставлення до певних обставин може змінитись на гірше. 

Друг-жартівник

Такий друг може робити саркастичні зауваження щодо вас, говорити неприємні речі в присутності інших.

Друг-пліткар

Друг, який постійно пліткує з вами про когось іншого, обов’язково буде говорити за вашою спиною. Хоч це може здатися безневинним, але про це варто пам’ятати. 

Друг, що не знає емпатії

Друга, який не зважає на почуття інших і не має співчуття, не слід тримати поруч. Співчуття та турбота про інших – це якості, які ми всі повинні мати.

Друг, що заздрить не «по білому»

Це той, хто червоніє від заздрості кожного разу, коли ви ділитеся чимось позитивним. Заздрісний друг часто буває токсичним.

Друг, який грає роль жертви

Друг, який грає роль жертви в будь-якій ситуації, не знайде спокій та щастя. Він не зможе забезпечити вас підтримкою, яка так важлива в дружніх стосунках.

Щось між другом та ворогом

Насправді неприємно бути поруч з кимось, хто ворожо налаштований 24 години на добу, без перерв на обід та вихідних. Часто такі люди невпевнені у собі.

Джерело: Obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень