5 УДАРних запитань до Валентина Демчука (ФОТО)

Звіт за 2021-й рік

Яким роком став для вас 2021-й?

Рік, що завершується, для мене – рік перемоги. Є здобутки, якими варто пишатися.

По-перше, саме цього року я очолив політичну партію, за яку мені не соромно. Мені комфортно і я вірю, що ми йдемо вірним шляхом!

По-друге, ми з командою змогли створити потужну обласну організацію «УДАР Віталія Кличка». Це фундамент, який дасть нам можливість у майбутньому змінити нашу області  країну на краще.

Для країни цей рік переносить у наступний загрози та виклики, боротьба з якими вимагає злагоджених і проактивних владних дій. Боротьба з коронакризою, зміцнення оборони та енергобезпеки – це першочергові кроки, здійснення яких я хотів би очікувати від влади на початку 2022.

До місцевої влади питань більше, ніж відповідей. Рік, що минає, для більшості рівнян – тотальне розчарування. Забагато популізму, забагато ручкань і так мало реальних справ, які могли б змінити місто на краще. Ми пасемо задніх на мапі України в господарських питаннях, у питаннях реформації міста, трансформування з використанням новітніх технологій.

Наше місто за цей рік не стало більш комфортним для життя наших громадян.

Що вдалося зробити за рік?

Відкриті офіси політичної партії «УДАР» почали функціонувати на Рівненщині наприкінці року. Але щодня спостерігається приріст людей, які небайдужі до нашої політсили. З ними ми знаходимося в постійній комунікації.

Неодноразово зі своїми проблемами звертаються рівняни, мешканці області та організації. Ми відстоювали музичну школу імені М. Лисенка, приміщення якої у школи хотіли цинічно відібрати, вдаючись до ганебних схем. Ми відстоювали права пасажирів та перевізників у той час, коли рішеннями місцевої влади люди могли втратити можливість вільно пересуватися у справах.

У серпні було започатковано веломаршрут у сімейному вело парку, а наша партійка Ірина Білошицька самотужки організувала мотозмагання всеукраїнського масштабу в Бугрині.

Ми звертали увагу місцевої влади (і продовжимо це робити) на проблеми, які чомусь випадають з їх поля зору. Під натиском «УДАРу» нарешті відремонтували дорогу по вулиці Курчатова – на кінцеву зупинку маршрутки просто не могли більше доїжджати. Обіцяю і надалі робити все для покращання життя мешканців Рівненщини.

Досягнення, яким можна пишатися?

Ми лише входимо в політику в глобальному розумінні слова, але фундамент для того, щоби досягнення справдилися, закладено.

Про що шкодуєте?

Я маю впевненість у кожній своїй дії. До того, я можу відзначити, що кожен член команди Рівненського «УДАРу» разом зі мною рухається у вірному напрямку. Можливо, у 2021 нам забракло часу, але точно не бракувало енергії та зусиль. Повторюся, наступного року нам багато чого потрібно зробити.

Що плануєте зробити у рік Тигра?

По-перше, це боротьба з коронакризою та її наслідками, по-друге, безпека та захист українських територій від загрози повномасштабного вторгнення Росії, а по-третє, це протидія енергетичній кризі та забезпечення енергобезпеки країни.

Україна має зустріти загрози сильною, згуртованою і підготовленою. «УДАР Віталія Кличка» пропонує три ключові кроки для покращення ситуації в країні. Фактично, нами створена покрокова стратегія, на виконанні якої постійно наголошуємо. Зрештою, кожна криза – це нові можливості, і наше спільне завдання: скористатися шансом стати сильнішими! Україна повинна бути сильною, а громадяни – почуватися захищеними! З Новим Роком!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень