Європа не на карті, Європа – в головах

15 травня – День Європи

Починаючи з 2003-го року, в Україні офіційно відзначають день Європи. Цьогоріч свято припадає на 15 травня, тому напередодні в партії «УДАР» Віталія Кличка» розповіли, чому цей день є актуальним для політичної сили.

УДАР ніколи не стояв осторонь у питанні євроінтеграції. Не лише не словах, але своїми діями політична сила завжди відстоювала європейські цінності та працювала над впровадженням європейських стандартів життя в Україні.

Згадаємо ключові моменти з історії партії:

  • У парламенті VII скликання УДАРівці відстоювали демократичний проєвропейський шлях розвитку України.
  • Фракція вперше голосно заговорила про «кнопкодавство» у парламенті та почала виступила за персональне голосування. Були звернення до регламентного комітету, правоохоронних органів та КСУ, щоб домогтися скасування рішень, ухвалених із порушеннями.
  • УДАРівці боролись проти «тушок», які зрадили довіру виборців та перебігли до інших фракцій.
  • Депутати фракції стали авторами та домоглися ухвалення низки важливих для країни законопроєктів: реформи децентралізації, безвізового режиму з ЄС, антикорупційної реформи, проукраїнського закону про освіту та багатьох інших.
  • Під час Революції Гідності представники УДАРу та особисто лідер партії Віталій Кличко робили усе можливе, щоб забезпечити право людей на протест та досягти відставки Януковича і його спільників.

Європа стала ближчою для українців, адже постійні зусилля УДАРівців для того, щоб запровадити європейські стандарти в Україні, стало базою для отримання безвізового режиму з Європейським Союзом свого часу. У партії зазначають, що наступні кроки на шляху перетворення країни – це досягнення копенгагенських критеріїв членства в Європейському Союзі та План дій щодо членства в НАТО.

Віталій Кличко висловив вдячність європейським друзям та партнерам за постійну підтримку Києва та допомогу Україні.

Новообраний голова Рівненської обласної організації «УДАР» Віталія Кличка» Валентин Демчук закликав українців ідейно долучитися до події – до відзначення Дня Європи.

«День Європи, який щороку святкується в Україні, – це чудовий привід сказати всьому світу, що ми – європейці. Для нас Європа - це той простір, де людина стоїть в центрі державної політики. Бути європейцем - це дотримуватися закону. Бути європейцем - це про те, щоб будувати вільну економіку. Переконаний, що наша команда зможе розбудовувати державу, в якій дбати про людей стане головною метою», - заявив Валентин Демчук.

Радіо Трек у Тelegram, Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Олег Нечидюк

Олег Нечидюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень