Рівненщина - у трійці лідерів за темпами зростання промислового виробництва

Серед регіонів України

Про це стало відомо вчора під час колегії облдержадміністрації, на якій підсумували роботу галузей господарського комплексу Рівненщини за 2019 рік та проаналізували виконання місцевих бюджетів.

За підсумками 2019 року Рівненщина зайняла 3 місце серед регіонів України за темпами приросту обсягів промислової продукції.

Зокрема, лідерами в цьому є

хімічна галузь, машинобудування, постачання енергоносіїв, виробництво будматеріалів та скловиробів. Загальний приріст становить майже 6 %.

В сільському господарстві загальний приріст виробництва сягнув майже 2%.

Найбільше - завдяки рекордному врожаю зернових. Тут приріст сягнув майже 18%, адже Рівненщина отримала рекордний врожай цих культур - 1,5 млн. тон.

Крім того, у розвиток сільського господарства області упродовж 2019 року було вкладено 551,2 млн. грн. інвестиційних коштів.

Повідомляє Рівненська ОДА

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень