У Рівному чудовий рівень оплати праці, вважає 1% опитаних містян

А 40% - ні

Чимала частина рівнян незадоволена своє зарплатнею. Про це йдеться у всеукраїнському муніципальному опитуванні групи «Рейтинг». Соціологи опитали 19 200 людей по всій Україні.

Так, 27% рівнян на запитання про можливості отримувати достатньо грошей за свою роботу відповіли, що оплата праці у Рівному погана. 13% вважають оплату праці жахливою.

Незадоволені зарплатнею 40% мешканців обласного центру.

У той же час 28% відповіли, що платять за роботу у Рівному «середньо». 21% оцінили свою зарплату на «добре». І лише 1% вважає, що їм добре платять.

У порівнянні з минулим роком оцінка рівнянами своєї зарплати трохи краща.

Зазначимо, що найбільш задоволені рівнем оплати праці житомиряни. Найгіршу оцінку оплати праці дали жителі Сходу країни. Утім великої різниці в індексах, які зробили соціологи, немає. Житомиряни загалом дали оплаті праці в їхньому місті 3,1 бала з 5, рівняни 2,7, а мешканці Кропивницького та Миколаєва – 2,3.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень