5 ситуацій, які поперджають про неприємності: народні прикмети про ланцюжок

З натільними прикрасами пов'язано багато прикмет

Потемнів ланцюжок

Якщо ланцюжок потемнів або потьмянів, це перша ознака проблем зі здоров'ям. Ланцюжок - це річ, яку носять близько біля серця, тому він наповнюється енергетикою людини, вірили наші пращури. Особливо «чутливі» до енергетики срібні ланцюжки. 

Якщо ланцюжок змінив свій колір, потрібно обстежитись у лікаря, вважали наші пращури.

Також цей сигнал може свідчити про негативний магічний вплив ззовні: пристріт або псування.

Порвався ланцюжок

Якщо порвався ланцюжок у одруженої людини, це обіцяє швидку сварку зі своєю другою половиною. Самотні люди, у яких порвалася прикраса,  піддалися негативному впливу, вірили наші пращури.

Вважали, що ланцюжок рветься, коли він не в змозі впоратися зі злом, від якого вас оберігає.

Ще одна прикмета про ланцюжок, що порвався, говорить про те, що доля подає вам знак про звільнення від негативу і правильний вибір шляху.

Якщо ланцюжок порвався зранку, це свідчить про закінчення поганого та зміну вашого життя на позитив. Коли неприємність трапилася вдень - це віщує неприємності в особистому житті. Коли ланцюжок рветься вночі, це дуже поганий знак, який вказує на втрату вашої життєвої енергії.

Загубили ланцюжок

Якщо ви загубили ланцюжок, це вказує на те, що ви йдете неправильним шляхом. Вам варто зупинитися та переглянути свої плани та дії, щоб не залишитися без підтримки Фортуни.

Знайшли ланцюжок

Якщо ви знайшли ланцюжок, не варто його підбирати. Народна прикмета свідчить, що цей атрибут принесе багато нещастя тому, хто зважиться надягнути на собе цей предмет.

Також втрачений кимось ланцюжок може бути носієм псування і приректи вас на самотність і невдачу.

Подарували ланцюжок

Отримати в подарунок ланцюжок – стати залежним від чужої волі. Наші пращури вважали, що ланцюжок дарувати можуть лише близькі родичі.

Чужі люди разом з ланцюжком могли нав'язати свою волю новому власнику та керувати його думками та вчинками, вірили наші предки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень