5 ознак немодних шапок у цьому сезоні: Такі краще не купувати (ФОТО)

І поради, чим їх замінити

Написи і логотипи

Написи і логотипи на шапках - уже моветон. Зупиніть свій вибір на простіших однотонних шапках базових кольорів, які поєднаються з вашим верхнім одягом.

Стрази

Пік популярності шапок, прикрашених стразами, перлинами, камінням, минув кілька років тому. Нині такий головний убір виглядає дешево і несучасно. Замініть його звичайною плетеною шапкою без будь-яких прикрас. 

Тонкий трикотаж

Шапка з такого матеріалу була модна ще в минулому десятилітті. А нині вона неактуальна. До того ж, вона робить образ непропорційним, бо голова у такій шапці виглядає малою і це дисгармоніює із теплим верхнім одягом. Звісно, і зігріти у мороз такий головний убір не зможе. 

Великий помпон

Він асоціюється з дитинством. Тож якщо великий помпон на голові не дитини, а дорослої жінки, образ виглядає дивним і позбавленим смаку. Шапку з помпоном, максимум, можна носити на гірськолижному курорті. Якщо ж ви не лижниця-спортсменка, замініть такий головний убір на мінімалістичною шапкою-біні чи вушанкою. 

Надмірна яскравість

Неонові кольори, яскраві смужки на шапці - ознака несмаку і дешевизни. До того ж, з надмірно яскравими шапками досить непросто створити гармонійний образ. 

Джерело: Апостроф

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень