«На танкетці і не тільки»: 5 наймодніших чобіт цієї осені (ФОТО)

Поради щодо вибору взуття на холодну пору

Байкерські

Це моделі з великою кількістю пряжок, з масивною підошвою. Вони - найбільш зручні, бо на низькому ходу. Носіть їх з джинсами, костюмами зі штанами, шкільними мініспідницями трикотажними сукнями.

З широкими халявами

Ця модель цього сезону наймодніша.  Її ще називають slouchyboots. Такі чоботи можуть мати надміру вільні халяви і виглядати так, ніби вони взагалі спадають з ноги. А можуть бути просто злегка вільними, тобто не прилягати до ноги. Також дизайнери пропонували носити джинсові моделі з напуском. 

На танкетці

Вони можуть бути різної довжини - і до щиколоток, ідо стегон, із завуженими або круглими носками, закрученим верхом або металевими деталями.

Чоботи-панчохи

Вони були модні у 2014 році. Нині знову повертаються. Але таке взуття із замші, як 6 років тому - це антитренд. У моді - лише моделі з глянцевої чи матової шкіри. А ось висота їх може бути різна. Бо у тренді і пласка підошва і підбори.  

Чоботи до стегон

Чим вищі чоботи - тим кращі: і ногам тепло, і дощ-сніг не потрапляє. А ще вони можуть замінити штани. Тим паче, що нині стиль «без штанів» - у тренді. Втім, такі чоботи також поєднаються з мінісукнями та мініспідницями, подовженими піджаками, джемперами і светрами.

Джерело: vogue.ua

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень