«Не сіро-чорна «капуста»: як утеплитися стильно (ФОТО)

4 поради щодо створення модних і стильних образів на осінь-зиму- 2023-2024

Створюйте багатошарові образи

Одягайте під блузи й сорочки - водолазки, лонгсліви, светри. Так нині модно. Зверху на сорочки і блузи носіть безрукавки, блейзери, а на них - куртки і пальта. Ще один прийом багатошаровості, який нині у тренді - поєднувати в одному образі штани і спідниці. 

Носіть трикотаж

Це і плетені максі-сукні, і светри та джемпери оверсайз. Під них одягайте блузи, стильно витягнувши один кінчик їхнього коміра з-під горловини светра і манжети з його рукавів. 

В образах також модно поєднувати по кілька трикотажних речей. Наприклад, одягати светр і джемпер один на одного, чи накидати на плечі на один светр зверху ще один. 

Додайте в образи шарф

Цього року  в моді величезні шарфи-пледи, в які легко повністю загорнутися. Вони добре зігріють в осінньо-зимовий період, а також додадуть родзинки образам. Втім, і вужчі шарфи з пальтової тканини, та пухнасті, схожі на боа, теж будуть актуальними. 

На ноги - шкарпетки, гетри, колготки, панчохи

Весь цей одяг - модний у цьому сезоні. Причому, його пропонують носити не лише непомітно під чоботи, а й з туфлями. Тобто в образах з подіуму і шкарпетки, й гетри, й колготки, й панчохи - помітні на ногах. Вони нерідко яскраві, з принтом, прикрашені намистинами чи стразами тощо. 

Джерело: elle.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень