5 речей, які накопичують негативну енергію в домі та притягують негаразди: народні прикмети

Цих речей варто позбутися якнайшвидше

Одяг, який не носили понад рік

Якщо понад рік не носите річ, її можна без жалю викинути, продати, подарувати. Чим більше зайвих речей у домі, тим більше негативу ви збираєте під своїм дахом.

Мотлох у домі - це е дорога до сварок, грошових втрат і навіть до самотності.

Все те, що пов’язане з поганими спогадами, також потрібно виносити з дому. Ці речі тягнуть себе негатив, як магніт.  Одяг, що просто лежить на полицях, чекаючи свого часу, покривається пилом і притягує негативну енергію.

Пил на дзеркалах

Пил притягує до будинку негатив. Брудні дзеркала всмоктують у себе усю позитивну енергію. При цьому чим більше за розмірами дзеркало, тим більше негативу воно здатне продукувати.

Дивитися у таке дзеркало не можна, негайно приведіть його до ладу. Якщо дзеркало пов’язане з поганими спогадами, його також потрібно винести з дому.

 

Зламані електроприлади та потрісканий посуд

Все, що зламано – віджило свій вік, особливо якщо це не можна відремонтувати. Навіть народні прикмети свідчать, що розбиті чашки і блюдця потрібно викинути, а не залишати вдома і точно не використовувати.

Те ж саме стосується зламаного блендера, кавоварки, мультиварки. До будинку, забитого старою технікою, не потрапляють нові речі. Енергетика поломок відлякує все нове та відганяє з дому гроші.

 

Засохлі квіти


Засохлі квіти – символ в’янення та смерті. Як тільки бачите, що букет почав в’янути, без жалю виносьте його з дому. Те саме стосується і мертвих квітів у горщику. Будинок, де багато засохлих квітів, ніколи не буває гостинним та радісним. Часто засохлі квіти приносять хвороби.

Брудний посуд

Окрім того, що немитий посуд - розсадник мікробів, він ще і магніт для негативу. У такому будинку, наприклад, не з’явиться чоловік, якщо жінка самотня. Часто буває, що пара не може зачати дитину.

У такому місці просто не може з’явитися нове життя та щастя.

Чим довше брудні предмети залишаються у вашому полі зору, тим гірше ви почуваєтеся вдома. Атмосфера створюється гнітюча, а бути вдома просто не хочеться.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень