Як правильно купувати нові речі, щоб вони не притягнули бідність: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Чим же керувалися наші предки, коли йшли на ринки і базари? Ми пропонуємо згадати про народні прикмети та забобони, пов’язані з купівлею.

На останні гроші ніколи нічого не купуйте, інакше привабите злидні, а куплена річ не принесе вам радості.

Якщо вже ви зважилися витратити всі гроші на довгоочікувану річ, то залиште у своєму гаманці хоча б копієчку, так би мовити, для розведення.

Не купуйте у жадібних продавців, інакше самі заразитеся його жадібністю і накличете на себе фінансові проблеми.

Якщо продавець однієї з вами статі — це погана прикмета. Якщо ви чоловік, то купуйте у жінок. Якщо ви жінка — купуйте у чоловіків.

Обов’язково «обмийте» вдалу покупку! Ця народна прикмета має глибокий сенс. Якщо раніше хтось купував щось дороге, то збирав всіх своїх сусідів за одним столом.

Не для того, щоб похвалитися, а для того, щоб уникнути заздрості сусідів. Тепер же купівлю прийнято «обмивати» у колі близьких людей або родичів, і не для того, щоб не заздрили, а для того, щоб придбання служило довго і приносило радість.

Не ходіть по магазинах у понеділок — залишитеся без грошей. Найбільш вдалі дні для покупок — це середа і четвер.

Гроші продавцю не віддавайте прямо в руки. Кладіть їх на прилавок або стіл. Якщо передаєте гроші з рук у руки, то можете втратити свою грошову удачу. Так само під час купівлі-продажу самі не беріть гроші з рук продавця — можете забрати його енергетику.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень