5 помилок, які роблять погляд не сексуальним, а втомленим

Як правильно наносити туш для вій і чого робити з нею точно не варто

Виразні очі – одна з головних умов ефектного макіяжу Однак далеко не завжди дівчатам вдається домогтися ідеального результату. Часом – через невдалу туш, а іноді – через банальні помилки, про які, на жаль, знають далеко не всі.

Розповідаємо, як домогтися шикарного вигляду, використовуючи звичайну туш.

5 помилок: чого варто уникати?

 

1. Використовувати туш довше терміну придатності

Найчастіше термін придатності туші - максимум 6 міс. після відкриття. А у багатьох вона може лежати в косметичці більше як рік… Однак, якщо вийшов термін придатності, то використовувати її вже не можна!

Річ у тім, що через це можуть виникати різні захворювання очей.

А ще, якщо використовувати туш довше вказаного терміну, вона стовідсотково буде рясно кришитися і залишатиме грудки. Також можна отримати темні плями під очима і неакуратний макіяж.

2. Неправильне нанесення

Частенько дівчата скаржаться, що туш злипається або розмазується на повіках. Це можна легко виправити, якщо знати, як правильно наносити косметику.

Щоб вії були добре розділені, забудьте про «багатошаровість». Одного-двох шарів цілком досить, а при вечірньому макіяжі можна зробити максимум три.

 

Головне – не чекати повного висихання першого шару.

Рухайтеся щіточкою від основи волосків до кінчиків, роблячи зигзагоподібні або прокручуючі рухи, щоб зафарбувати вії з усіх боків.

3. Підфарбовування вій не повністю

Деякі жінки вибірково проходяться тушшю тільки посередині вій. В результаті погляд стає негармонійним, на що відразу привертає зайву увагу.

4. Не варто використовувати керлер після туші

Керлер (щипці для завивки вій) – досить популярна штука. Однак не потрібно використовувати його після нанесення туші.

Якщо підкручувати вже нафарбовані волоски, то можна отримати різкий залом замість красивого вигину, а в гіршому випадку - нашкодити віям. Застигла косметика зробить їх крихкими й ламкими, тому можна випадково вирвати або зламати їх.

Правильна схема така: потрібно спершу підкрутити ряд на одному оці і швидко нафарбувати тушшю. Потім приступити до другого. Так волоски зафіксуються у потрібній формі, не встигнувши випрямитися.

5. Не повністю змивати туш

Ввечері обов'язково треба змивати туш повністю. Для цього можна використати міцелярну воду та гідрофільну олію, обережно проводячи ватним диском у напрямку росту. Або ж скористатися іншою косметикою, до якої ви звикли. Головне – обов’язково змивати туш перед сном.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень