5 пар наймодніших босоніжок на низькому ходу на весну-літо-2024 (ФОТО)

Т-подібні, античні, рибалські, танга і на платформі

З T-подібним плетінням

Цій моделі притаманне поєднання двох перпендикулярних ремінців, які нагадують букву «Т» і підтримують підйом. 

Стримана, без зайвих деталей модель таких босоніжок буде доречною в образах для офісу і в стилі «тиха розкіш».  Одягайте з цим взуттям білі костюми зі штанами, прозорі блузи.

А ось модель зі стразами підійде для стилю «еклектичний дідусь». Лишень додайте до неї, приміром, повітряну мініспідницю з воланами, сорочку поло, коричневий замшевий жакет тощо. 

Рибальські сандалі

Ця модель була популярною торік. І лишається модною цього сезону. Поєднається чудово з шортами та базовими футболками нейтральних кольорів.

Доречною буде в спеку. Для відпочинку біля води обирайте такі босоніжки з гуми, зокрема, модні з минулого року желейні моделі.

А щоб створити стильний образ, коли прохолодно, додайте до босоніжок шкарпетки.

Плетені танга

Вони схожі на в'єтнамки, але доповнені ремінцями. Зокрема, зверніть увагу на коричневі моделі. Вони суперстильно виглядатимуть в однотонних образах. 

На платформі 

Якщо ви любите сукні з деніму чи в стилі бохо, або сукні-сорочки, ці босоніжки - саме те, що потрібно, щоб створити сучасні ансамблі. Теж зупиніть свій вибір на модному нині коричневому кольорі цього взуття. І обирайте модель з легкою платформою.

Античні

Босоніжки в античному стилі стануть гарним доповненням суконь-сорочок та монохромних образів. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень