«Цей завжди модний горох»: polka dot - актуальний принт цієї весни (ФОТО)

Його особливо вподобали французькі жінки

Сукня

На подіумах ми бачили як мінісукні, так і міді та максі, прикрашені горошком. Їх пропонували поєднувати з однотонними браслетами, сумками в тон кольору принта. А ось взуття на моделях було біле, червоне чи чорне з білими носами. 

Блуза

Романтичні блузи в горошок у модних колекціях були представлені у поєднанні з помітними 3D-квітами. Квіти були або на блузах, або на спідницях. І повторювалися на сумочках. 

Спідниця

Дуже гарно вписується спідниця з принтом polka dot («польська крапка» - у перекладі) у ділові образи. Досить лише додати до неї чорний жакет, якщо спідниця - біла у чорний горошок, або білу блузу з чорною краваткою, якщо спідниця темна з білим принтом. 

 

Костюм

Досить багато на подіумах було костюмів в горохи. Вони були і зі спідницями, і зі штанами. Найрізноманітніших фасонів, ділового та романтичного стилів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень