Незамінна річ у весняному гардеробі-2024 - жилет: 4 модні моделі (ФОТО)

З чим їх носити

Шкіряний

У модних колекціях - найрізноманітніші шкіряні жилети: від жіночних приталених чи прямих максі - до грубих байкерських з безліччю кишень. Причому, їх пропонують носити на голе тіло, у дуеті зі шкіряними штанами чи спідницями і поєднувати з туфлями-човниками. 

З капюшоном

Ще одна цікава модель цієї весни - широкий скульптурний жилет з капюшоном, прикрашений великими кишенями. Такі органічно виглядають з великими ланцюгами на шиї і короткими чобітками на грубій підошві.  

Довгий

Такий жилет цілком може зійти замість сукні. Також він стильно виглядає у поєднанні з бра і подовженими штанами зі стрілками. Із взуття до такого жилета додайте модні нині лофери чи босоніжки на пласкій підошві.

Костюмний

Жилет із костюмної тканини можна носити зі штанами з такого ж матеріалу, додавши майку в тон. Це завжди модна класика.

А можна проявити креатив і одягнути такий подовжений жилет з міні-спідницею А-силуету, додавши вкорочені чобітки на грубій підошві. Вийде молодіжний стильний образ.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень