Який одяг покаже, що у вас - низька самооцінка

Так одягатися треба обережно, щоб не зіпсувати враження про себе

Екстремальний оверсайз

Як правило, бажання загубитися в занадто об'ємних речах відчувають люди з внутрішніми комплексами. Далеко не завжди причиною цієї потреби стають проблеми з фігурою.

Навіть у модному оверсайзі завжди можна знайти ідеальний баланс, наприклад, поєднувати занадто об'ємні штани з обтислим кроп-топом.

Якщо ж ви почуваєтеся комфортно тільки тоді, коли одягаєтеся у вільні речі з ніг до голови, то, ймовірно, не можете похвалитися впевненістю в собі.

Занадто відверті речі

Відверті речі часто обирають невпевнені в собі люди. Вони намагаються заховати свій головний комплекс за екстремальними декольте, прозорими тканинами й мініспідницями.

Якщо жінка носить подібні речі в повсякденному житті і без святкового приводу, вона з великою ймовірністю намагається замаскувати свої комплекси.

Все чорне

Люди, які відчувають любов винятково до чорних речей, мають проблеми із самооцінкою.

Так уже влаштована людська психологія: подібна колірна гама дає нам змогу сховатися в натовпі та бути непомітними.

Повністю чорний лук є стильним і ефектним рішенням, але тільки в тому разі, якщо не вдаватися до нього сім днів на тиждень.

Кричущий одяг

Помітні й кричущі речі також свідчать про те, що людина намагається замаскувати свою невпевненість. Цей прийом у психології називається компенсацією.

За яскравим і квітчастим одягом ми намагаємося заховати нерішучість, вибудовуючи бар'єр між собою і навколишнім світом. Таким чином, люди з подібними вподобаннями в гардеробі тільки здаються нам екстравагантними і сміливими, тоді як на ділі їм варто попрацювати над своєю самооцінкою.

Що яскравіше буяння фарб і принтів у гардеробі, то очевидніше те, що ви намагаєтеся позбутися природної боязкості та скутості.

Спортивний одяг

Спортивні костюми створені для конкретних заходів. В інших випадках таке вбрання на вулицях міста має безглуздий вигляд.

Якщо ви звикли відвідувати магазини і кафе в подібному стилі, то явно не відрізняєтеся високою самооцінкою. Зазвичай ми намагаємося обдурити самих себе, говорячи про комфорт, але в цьому і полягає вся проблема.

Люди, які почуваються зручно тільки в спортивному одязі, в глибині душі завжди відчувають невпевненість, тому намагаються внутрішньо розслабитися за рахунок певних речей.Тут можна вставити слово і про стоптані та заношені кросівки, які додаються до костюма.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень