Вишуканий манікюр від українських майстрів: 5 зразків (ФОТО)

Він підійде для весни

Фото з elle.ua

Пастельний

Пастельний рожевий манікюр виглядає ніжно й елегантно. Він буде доречним в усіх можливих ситуаціях і поєднається з будь-яким образом. 

Білий

З ним руки виглядатимуть витончено і молодо. Усе - завдяки кольору чистоти і свіжості. До речі, білий колір прекрасно поєднається з будь-яким кольором вбрання. 

Сріблястий френч

Цей стриманий дизайн з хромованими кінчиками і прозоро-білим тлом нігтів - на любителя. Однак він теж справляє враження вишуканості і навіть деякої строгості, що буде особливо доречно на роботі. 

Квітковий

Якщо ж вам хочеться весняного настрою - у пригоді стане квітковий манікюр. Але українські майстри нейл-дизайну пропонують не зупинятися на традиційних ромашках.  Прикрасьте тло нігтя, покрите прозорим блиском, ще й тюльпанами: білими та червоними. Коли квітів отак небагато, як на цьому зразку, манікюр виглядатиме охайно і ніжно.

Коричневий

Зазвичай, цей колір асоціюється у нас з осінню. Але й для весни підійде, якщо підібрати однотонний стриманий одяг у кольорах, які гармоніюють з коричневим.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень