У Рівному жінка травмувалася у маршрутці. Їй зробили операцію (ФОТО)

Вона звернулася до поліції

Рівнянка у маршрутці мало не втратила палець. Це сталося днями, коли під час руху водій раптово загальмував. Жінка отримала травму і залишилася без нігтьової пластини. Потерпіла потрапила до травмпункту, де їй провели невелику операцію.

Відомо, що рівнянка звернулася до поліції.

В одній із груп у Фейсбуці потерпіла написала такий допис:

- Шукаю свідків вчорашньої «поїздки» на 45 маршрутці, о 9:42 були біля мпк Текстильник. маршрутка жовта, номерні цифри 7542.
 
 
Водій говорив по телефону, різко затормозив внаслідок чого на підлогу впала дівчина. Як результат - ніготь повністю(!) відірвало від пальця, частину кореня також вирвало наверх. фото є.
 
 
В травматології провели операцію, є всі заключення, лікарня викликала поліцію - заяву написали. чому відразу не подзвонили в поліцію?
 
Тому, що був невимовний біль і шок.
 
На зараз навіть працювати немає можливості, так як від дотику різкий біль, а якщо попадає вода - палець сильно пече.
 
 
Шукаю свідків, щоб підтвердити що водій говорив по телефону (він сам на запитання що ви робите, сказав - «я ж по телефону говорив»), та факт того що дівчина впала. буду вдячна за допомогу.

Там наразі проводять перевірку і, зокрема, дослідження, аби встановити тяжкість ушкоджень. За результатами якого потім прийматимуть процесуальне рішення, повідомили Радіо Трек у пресслужбі поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень