5 нових варіацій трендової стрижки боб цього сезону (ФОТО)

Найяскравіші «боби» модниць

Боб є головним трендом у зачісках останні п’ять років. І щосезону з’являються нові варіації цієї стрижки. Кожна з них – красива, однак треба обрати саме «свій»

Боб Матильди

Цей боб як у головної героїні культового фільму Люка Бессона «Леон кілер». Він має досі актуальний вигляд і чудово пасує до чокерів.

Гладкий боб

Така мінімалістична зачіска підходить на кожен день і може слугувати основою для безлічі варіацій вкладань.

Боб-бульбашка

Боб-бульбашка або бабл-боб вирізняється пишними кінчиками, які підгинаються та обрамляють обличчя. Створити ефект бульбашки на готовій формі бобу можна за допомогою стайлера.

Для цього потрібно пройтися пасмами, загинаючи кінчики до обличчя. Це лаконічний, але скульптурний вигляд, який добре підходить більшості форм обличчя.

Скуйовджений міді-боб

Від Софі Тернер до Вікторії Бекхем, – ці знаменитості експериментують з цією зачіскою. Бекхем продемонструвала скуйовджене і недбале зухвале укладання – повна протилежність її звичним бездоганним зачіскам.

Боб з мікро косичок

Люпіта Ніонґо нещодавно з’явилася на Лондонському кінофестивалі з бобом із загнутими кінцями всередину. З проділом по центру цей образ чудово поєднується з косицями.

Джерело: VOGUE.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень