5 зручних і дуже симпатичних зачісок на спекотну погоду (ФОТО)

Варіанти для волосся різної довжини і структури

Весна пролетіла непомітно, через два тижні вже буде літо, а значить, спека не забариться. Власницям довгого волосся і волосся середньої довжини влітку не просто, тому що їм набагато спекотніше, ніж володаркам коротких стрижок. А тому ми пропонуємо вам спробувати п'ять найстильніших та зручних укладань на майбутній сезон.

ТОП-5 найстильніші та найзручніші зачіски на спеку для волосся різної довжини

Мальвінка

Для володарок довгого волосся та волосся середньої довжини можна полегшити зачіску за допомогою «мальвінки». Частину верхніх локонів можна підняти вгору і зібрати в пучок, тим самим зменшивши густоту основної довжини. Або ж передні локони і волосся з верхівки прибрати назад і заколоти красивою шпилькою або зафіксувати резинкою.

Пучок

Найпрактичніша зачіска, яка підійде ідеально і для повсякденного життя, і для особливого випадку. Волосся можна прибрати в гладку зачіску чи підкрутити їх на плойку або накрутити на бігуді, а потім укласти в розпатланий пучок.

Низький пучок

Виглядає елегантно, а головне практично - саме те, що потрібно на спекотну погоду. Зав'яжіть дуже низький хвіст, скрутіть у джгут волосся та обкрутіть навколо резинки, зафіксуйте шпильками або резинкою. Вуаля, зачіска, яку обожнюють перші леді готова за декілька хвилин.

Низький хвіст

Любителькам мінімалізму та суворості – низький хвіст стане ідеальним варіантом. Таку зачіску у спеку можна робити жінкам серйозних професій, де є суворий дрес-код. Волосся можна зафіксувати резинкою-невидимкою, обернути вільним пасмом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень