Стрижки, які помітно старять жінок. Особливо тих, кому за 40 (ФОТО)

7 популярних варіантів, які лише додають віку

Вдала стрижка може не просто змінити образ, але й візуально омолодити жінку. Особливо важливо підібрати правильну стрижку тим, хто переступив поріг у 40 років — саме в цей період починається перша відчайдушна боротьба між молодістю та елегантним віком

Втім, на кожну приголомшливу стрижку, яка дарує волоссю колосальний об’єм, підкреслює очі, приховує зморшки й освіжає вік, завжди знаходяться підступні варіанти, які блискавично змушують почуватися некомфортно...

Розповідаємо вам про те, які зачіски старять жінку після 40 років — ці 7 популярних жіночих стрижок повинні стати табу для всіх, хто стежить за своїм виглядом.

  1. Зачіски в стилі пін-ап додають віку

Якщо ви не збираєтеся на ретро-вечірку, то забудьте про чарівні кучері в стилі пін-ап — з боку здаватиметься, ніби ви ніяк не виберетеся з минулого. Образ дійсно виглядає спокусливо, але водночас візуально ви точно додасте собі зайвих років 10...

  1. Коротка стрижка піксі візуально старить

Ніхто не сперечається з тим, що жіноча коротка стрижка піксі 2022 — чудова і незвичайна. Але є в неї один недолік — вона притягує погляди до кожної зморшки на вашому обличчі і до кожної лінії.

Зовсім не випадково на піксі зупиняють свій вибір дівчата, які спеціально хочуть здаватися старшими.

  1. Зачіска з начісуванням уже в минулому

Якщо, намагаючись додати волоссю об'єму, ви робите мініначісування в стилі нульових, то навіть не сумнівайтеся — кілька зайвих років ви собі додали. Цей фокус формально застарів, ба більше, він перетворює чоло та очі в магніт для всіх навколо.

  1. Маленький чубчик додає зайвих років

Якщо вам уже не 20, не робіть короткий чубок, адже така родзинка в образі дико старить обличчя. Річ у тім, що лінія чубчика автоматично підкреслює перші зморшки, які вже, скоріше всього, пробиваються на вашому чолі.

Звісно, всі ми стаємо з віком старшими і це цілком природно, але короткий чубчик після 40 років начебто навмисне підкреслює, що ви зі шкіри геть лізете, щоб здаватися молодшою.

  1. Коротке каре з чубчиком також старить

Як би елегантно і вишукано не виглядала ця зачіска, на практиці дует короткої стрижки з чубчиком шкодить багатьом жінкам після 40...

Проблема в тому, що чубчик притягує погляди до ваших очей, а пряма, немов під лінійку, лінія зрізу — до підборіддя. А очі й підборіддя — ті частини обличчя, на яких вік залишає відбитки насамперед.

  1. Забудьте про довге пряме волосся

Багато жінок асоціюють довге волосся з молодістю. Та насправді ніщо так не старить, як довге пряме волосся — воно наче висуває обличчя вперед і таким чином у центрі уваги опиняються всі ті маленькі зморшки, які хочеться приховати.

Крім того, пряме волосся візуально виглядає менш об'ємним і з'являється відчуття втрати обсягу — а це характерно для процесу старіння.

  1. Зачіска «черепашка» візуально додає років 10

Омолоджувальні стрижки ніколи не виглядають занадто складно, і якщо ви витрачаєте на свою зачіску занадто багато часу, то є привід задуматися над тим, наскільки вона вам пасує. Ви можете зробити на весілля або якийсь важливий захід ефектну зачіску «черепашка», але в повсякденному житті вона відразу доплюсує вам 5, а то й цілих 10 зайвих років.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень