5 найкращих фільмів за кар'єру Джонні Деппа (ФОТО/ВІДЕО)

Він знімався в понад 80 фільмах

Нещодавно легендарному актору виповнилося 61. Але він і досі радує нас своєю неперевершеною грою в карді. З нагоди дня народження згадаємо найкращі кінокартини й найцікавіші образи Джонні Деппа.

Аліса в країні чудес

Рудоволосий Джонні Депп в образі чудернацького Капелюшника запрошує у світ «Аліси в країні чудес». Життя дівчинки перевертається з ніг на голову, коли вона вирішує побігти вслід за білим кроликом в камзолі. Довге падіння, дивні знайомства та ще більш таємниче чаювання з Капелюшником змінює все. 

Едвард Руки-ножниці

Цей фільм — вічна класика, від якої хочеться сміятися і плакати. Улюблений актор грає головного героя — Едварда, в якого замість рук ножиці. Він не може жити на повну, адже суспільство або засуджує його, або жаліє. Втім, він знаходить своє покликання в перукарстві. І в один день в його життя приходить кохання.

Пірати Карибського моря

Одна з неперевершених ролей Джонні Деппа — це безперечно історія про капітана Джека Горобця. Після знімання першого фільму продюсери переглянули стрічку і були шоковані. «Він п’яний? Що це взагалі таке?» — подумали вони, втім тоді ще не здогадувались, наскільки успішним буде цей проєкт. А Деппа за цю роль номінували на премію «Оскар».  

Ед Вуд

Нетипового героя для Джонні йому дали у фільмі «Ед Вуд». Стрічка присвячена нікчемному і бездарному режисеру, втім він не думає здаватися. Тім Бертон захотів переосмислити долю людину, за якою гроші ходили по п'ятах, а жінки намагались наздогнати й привласнити собі. 

Чарлі і шоколадна фабрика

У цій стрічці актор перевтілився в дещо схибленого на шоколаді Чарлі. Він напівчарівник, напівдивак. Однак надзвичайно успішний — має власну фабрику та цілу бригаду Умпа-Лумпів. Опинитися всередині королівства солодощів мріє кожна дитина в усьому світі, однак шанс випав лише п'яти малюкам. На перший погляд, це проста дитяча історія, але сенсовий підтекст не даватиме вам спокою. 

Нагадаємо, зараз голлівудський актор готується зіграти головну роль сатани у стрічці культового британського режисера Террі Ґілліама «Карнавал наприкінці світу».

Джерело: Новини LIFE

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олена Швидка

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень