Як постаріли відомі актори — Джонні Депп, Кіану Рівз, Джулія Робертс та інші (ФОТО)

Час не щадить нікого

Покоління 80-90-х років добре знають відомих акторів. Адже вони були героями більшості відомих фільмів, згадка про які й досі є у свідомості.

Шанувальники, які регулярно бачать своїх улюблених акторів на екранах, можуть не помічати, як вони старіють. На майданчиках головних героїв майже весь час гримують, омолоджуючи чи зістарюючи для ролей, а в соцмережах часто використовують фільтри.

Через це фанатам буває важко зрозуміти, наскільки за десятки років змінилися їхні кумири.

Для того, щоб це показати, редактори сторінки Unique Pictures Gallery в Instagram підібрали найбільш подібні фото акторів тоді і зараз.

Леонардо Ді Капріо

Зірка «Титаніку» дебютував у «Зубастиках 3» в 1991 році. Відтоді він взяв участь в десятках фільмів, багато з яких ставали культовими. Актор і досі є одним із найзатребуваніших у Голлівуді.

Джонні Депп

Депп дебютував у фільмі жахів «Кошмар на вулиці В'язів» у 1984 році. Однак найбільшу славу йому принесла франшиза «Піратів Карибського моря».

Бред Пітт

Зірка «Містера і місіс Сміт» має за плечима дуже багато успішних проєктів. Він вже майже 30 років залишається одним з найбажаніших чоловіків у світі кіно, а старіння майже не торкнулося його обличчя й тіла.

Джулія Робертс

Джулія Робертс почала зніматися тоді, коли й Бред Пітт. Її дебютом стала комедія «Пожежна служба», а пізніше акторка взялася до серйозніших ролей. Зараз вона знімається в художньому кіно «Залиш світ позаду».

Ніколь Кідман

Астралійська зірка почала зніматися ще в 15 років, але не полишала карʼєру довше, ніж на рік. Фанати вже бачили щонайменше 70 фільмів з нею, але це далеко не всі напрямки роботи Кідман. Вона також виступає продюсером.

Шарліз Терон

Зірка Marvel вперше зʼявилася на великих екранах у 1995 році. Її кличуть зніматися як в фільмах, так і у серіалах.

Кіану Рівз

Канадець почав карʼєру з масовки, проте згодом став затребуваним як виконавець головних ролей. Його зміни за 30 років роботи видно особливо чітко.

Джерело: Обозреватель

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень